Mimar Sinan ve Eşref Hoca Caddelerine asfalt

8 Temmuz 2013 Pazartesi

Belediyemiz yol ve asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Çorum`un ihtiyaç duyulan tüm bölgelerinde asfalt çalışmalarını sürdüren Çorum Belediyesi Mimar Sinan 3. ve 6. Cadde ile Eşref Hoca Caddesi`nde de asfalt çalışmalarını tamamladı.

Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı asfalt ekiplerinin yoğun çalışma temposu ile sezon başı yapılan asfalt programı doğrultusunda asfalt çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti. Zahir, yağmursuyu, kanalizasyon, yeşil alan ve park ve asfalt gibi altyapı çalışmalarının ihtiyaç duyulan bölgelerde tüm hızıyla sürdürüldüğünü dile getirdi.