Mimar Sinan mahalle iftarı Bakanların katılımıyla şenlendi

5 Ağustos 2013 Pazartesi

Belediyemiz tarafından yapılan mahalle iftarlarının sonuncusu Mimar Sinan Mahallesi`nde gerçekleştirildi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Çorum Valisi Sabri Başköy, Çorum Milletvekilleri Salim Uslu, Dr. Cahit Bağcı ve Murat Yıldırım, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, çok sayıda bakanlık bürokratı, ilçe belediye başkanları, kamu kurum ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin de katıldığı iftar programında konuşan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, muhabbet sofralarının beşincisini kurduklarını söyledi.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek`e Çorum Belediyesi tarafından yapım çalışmaları devam eden terminal arsası, ihalesi yapılacak olan yeni stadyum arsası ve diğer yerlerle ilgili verdiği destekler nedeniyle teşekkür etti.

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu`nu “suyun ustası”; olarak tanımlayan Başkan Külcü, “Türkiye de suyun ustası kimdir? Su projelerinin mimarı kimdir? diye sorunca aklımıza Bakanımız Sayın Veysel Eroğlu geliyor. Hatap Barajı`ndan yaptığımız isale hattı için, Koparan Deresi çalışmalarımız için, katı atık projemiz için sağlamış olduğu büyük katkılar nedeniyle sayın bakanımıza teşekkür ediyorum.”; dedi.