Mimar-Sinan KKSM'de Tüp Bebek eğitimi

21 Ekim 2014 Salı

Çorum Belediyesi Mimar Sinan Kadın Kültür ve Sanat Merkezi’nde tüp bebek ile kursiyerlere bilgi verildi.

Medicana International Samsun Hastanesi Tüp Bebek Merkezi Başkanı Doç.Dr. Ali Ender Telli, “Tüp bebek nedir, aşamaları nelerdir ve nasıl yapılır?”konularında Mimar-Sinan KKSM’dekikursiyerleri bilgilendirdi.

Kursiyerlerin sağlık durumlarıyla ilgili form doldurduğu toplantıdaDoç.Dr. Telli,bebek hayali kuran katılımcıların sorularını da cevaplandırdı.

Toplantıya katılan kursiyerleri ise tüp bebek merkezinin özel indirim sürprizleri bekliyor. 1250 TL fazladan indirim yapılacak kursiyerler için ayrıca muayeneler ücretsiz olurken, aşılama ücreti indirimi de yapılacak.

Katılımcılar arasında yapılacak olan çekilişle de iki şanslı kursiyere ücretsiz tüp bebek tedavisi uygulanacak.