Mimar Sinan’a bir büyük park daha

23 Ekim 2013 Çarşamba

Belediyemiz, Mimar Sinan Mahallesi`nde yer alan Kuruköprü deresinin kenarında başlattığı park çalışmasını tamamlama aşamasına getirdi.

Gülabibey Mahallesi Orta Kapaklı bölgesinden gelerek Mimar Sinan Mahallesi içerisinden geçen dere yatağının etrafını park yapmak için çalışmalarını sürdüren Çorum Belediyesi, bölge halkının kullanması amacıyla park inşaatını kısa sürede tamamladı.

Çalışmaların büyük bir hızla sürdürüldüğünü belirten Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, park yapım işinin tamamlanmasının ardından Mimar Sinan Mahallesi`nin yeni bir parka daha kavuşacağını ifade etti. Külcü, “Kuruköprü deresi kenarına yapılan parkta oturma gruplarının yanında açık ve kapalı alanlara sahip kafeterya, 16 adet kameriye, 8 adet süs havuzu, çocuk oyun grubu da yer alıyor.”; dedi.

Son dört yılda yapılan altyapı çalışmalarıyla Çorum`u adeta yeniden imar ettiklerini vurgulayan Başkan Külcü, “Şehrimizin güzelleşmesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çorum yeşiliyle, parkları ve bahçeleriyle, sokaklarıyla modern bir kent olma yolunda hızla ilerliyor. Kuruköprü deresi kenarında yapım çalışmalarında sona geldiğimiz park, yakın zamanda halkımızın hizmetinde olacaktır”; dedi.