MİMAR SİNAN’IN BAZI BÖLGELERİNDE SU KESİNTİSİNE GİDİLECEK

12 Haziran 2012 Salı

Belediyemiz Su İşleri Müdürlüğü`ne bağlı Su Teknisyenliği Amirliği Yörükevler`de içmesuyu deposunda yapacağı bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle Mimar Sinan Mahallesi`nin bazı kesimlerinde su kesintisine gidecek.

Çorum Belediyesi`nden yapılan açıklamada 13 Haziran Çarşamba günü içmesuyu hatlarındaki bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle saat 08.00 ile 20.00 arası su kesintisi yapılacak olan yerlerin Mimar Sinan Sokakların bir kısmı, Fevzi Çakmak Caddesi ve sokakları, Aşağı Sanayi Caddesi ve sokakları, Ankara Yolu, Toptancılar Sitesi, Buğday Pazarı ve İskilip Yolu`nun sola tarafları.

Açıklamada, vatandaşların mağdur olmamaları için yukarıda ismi geçen bölgelerde ikamet eden vatandaşların 13 Haziran Çarşamba günü tedbirlerinin alınması istenerek “Çorum Belediyesi olarak halkımıza daha kaliteli hizmet verme amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Halkımızın daha sağlıklı ve daha temiz içmesuyu temini için çeşitli periyotlarla içmesuyu şebekelerinde bakım ve onarım çalışmaları yapıyoruz. Halkımızın göstermiş olduğu anlayış ve sabra teşekkür ederiz”; denildi.