Mimar Sinan 11. Caddenin asfaltı yenileniyor

5 Ağustos 2014 Salı

Belediyemiz, Mimar Sinan 11.Cadde`de asfalt yenileme çalışması yapıyor.

Küçük Sanayi Sitesi`ne giden önemli ulaşım yollarından olan Mimar Sinan 11. Caddenin açılmasıyla birlikte trafik akışında önemli rahatlama olduğunu söyleyen Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, 1.800 metre uzunluğunda, 25 metre genişliğindeki caddenin yeniden asfaltlanacağını dile getirdi.

Çorum Belediyesi`nin 2009-2014 yılları arasında yol yapım ve asfaltlama çalışmalarını büyük bir başarıyla gerçekleştirdiğini vurgulayan Zahir, “Çorum Belediyesi olarak şehrin her tarafında ekiplerimiz yoğun çalışma temposu içerisinde asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Bazı bölgelerde sıfır asfalt çalışması yapılırken yıpranan yollarda da yama çalışmalarımız devam ediyor. Mimar Sinan 11. Caddedeki asfalt çalışmalarımızı kısa sürede tamamlayacağız”; dedi.

Bölge esnafından Belediyeye asfalt teşekkürü

Çorum Belediyesi asfalt ekiplerinin Mimar Sinan 11. Cadde`de yaptığı çalışmalar Küçük Sanayi Sitesi`nde faaliyet gösteren esnaftan da takdir topluyor.

Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde ÇESOB Başkan Vekili Recep Gür ile Oto Tamirciler Odası Başkanı ve ÇESOB Yönetim Kurulu üyesi Necmettin Uzun da bölgede yapılan asfalt çalışmalarını yerinde incelemiş ve tüm esnaf ve sanatkarlar adına Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`ye teşekkür etmişti.