Milönü esnafından Başkan Gül’e büyük ilgi

6 Nisan 2018 Cuma

Belediye Başkanı Zeki Gül, Milönü’nde esnaf ziyareti yaparak, vatandaşlarla sohbet etti.

Umut Radyo’da gerçekleştirilen Beyaz Mikrofon programına konuk olan Belediye Başkanı Zeki Gül, program öncesinde Milönü esnafı ile bir araya gelerek esnafın sorunlarını dinledi. Şahin Aras’a ait işyerinde Milönü esnafı ile toplantı yapan Belediye Başkanı Zeki Gül kendisine iletilen istek ve talepleri dinledi.

Esnafın talepleri ile yakından ilgileneceğini dile getiren Belediye Başkanı Zeki Gül, bundan sonraki süreçte esnaflarla çok daha sık bir araya geleceğiz. Ekonomimizin can damarı olan esnafımızın her zaman yanındayız. Esnaf ziyaretlerimize devam edeceğiz dedi.

Belediye Başkanı Zeki Gül’ün gerçekleştirdiği ziyaretten memnuniyetlerini dile getiren esnaflar “Belediye Başkanı Zeki Gül’e Milönü esnafını hatırladığı için teşekkür ederiz” dediler.

Foto Galeri