Milli Şair “Asil” ile anıldı

27 Aralık 2019 Cuma

Belediyemizin  Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü tarafından organize edilen “Asil” 2 seans halinde sahnelendi.

Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un vefatının 83. yılında anma etkinlikleri kapsamında Belediyemiz tarafından gerçekleştirilen  organizasyonda, ünlü şairin hayatından kesitler sunan ‘Asil’ adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Hüseyin Kurtça’nın yazdığı, Seyit Demir’in yönettiği tiyatro oyunununa çok sayıda öğrenci katıldı.

Türk Edebiyatında önemli yere sahip olan Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u ölümünün 83. yılında anmak amacıyla düzenlenen Tiyatro oyunu izleyenler tarafından da beğenildi.

Foto Galeri

Milli Şair “Asil” ile anıldı Milli Şair “Asil” ile anıldı Milli Şair “Asil” ile anıldı Milli Şair “Asil” ile anıldı Milli Şair “Asil” ile anıldı Milli Şair “Asil” ile anıldı