20°C parçalı az bulutlu

20°C parçalı az bulutlu

MİLLETVEKİLİ EŞLERİ ÇORUM’U TANIDI

19 Mart 2012 Pazartesi

Belediyemiz Kadın Kültür ve Sanat Merkezi’nin kuruluşunun 1’inci yıldönümü programı nedeniyle Çorum`a gelen milletvekili eşleri Çorum`un tarihi yerlerini gezdi. Otobüsle Çorum turu atan milletvekili eşleri ilk olarak Hıdırlık`ta dua etti, sonra Çorum Müzesi`nde Hitit Medeniyetine ait eserleri incelediler.

Çorum Müzesi`ne hayran kalan milletvekili eşleri, Kadın Kültür ve Sanat Merkezi`nde Çorum ile ilgili verilen brifingin ardından Çorum`dan ayrıldılar.

Çorum Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezi’nin hayata geçirilmesinin Çorum için bir şans olduğunu ifade eden Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’ın eşi Mine Bozdağ, “Çorumlu kadınlara hayırlı olsun. Büyük bir hizmet gerçekleştirilmiş. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü kutluyorum”; diye konuştu.

Geziye Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’ın eşi Mine Bozdağ öncülüğünde Ak Parti Kilis, Samsun, Gaziantep, Siirt, Ağrı, Van, Karaman, Afyon milletvekili eşleri, Çorum milletvekili Salim Uslu`nun eşi Nejla Uslu, Çorum Valisi Nurullah Çakır’ın eşi Cemile Çakır, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün eşi Hatice Külcü, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Arife Betül Gülgün, Belediye Meclis Üyeleri Bedriye Çayır, Seyhan Günhan ve İl Genel Meclis Üyesi Yurdanur Özzehinli katıldı.