MİLLETİMİZ, KENDİNDE OLANI BAŞKASIYLA PAYLAŞABİLİYOR

9 Nisan 2012 Pazartesi

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Kamile-Ahmet Akdağ Yaşamevi`nin açılışında yaptığı konuşmada Türkiye Cumhuriyeti devletinin ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın aile üzerindeki hassasiyetine dikkat çekti.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin`in de katıldığı açılış töreninde Türk insanının elinde olanı imkanları daha kıt kişilerle paylaşmasını bildiğini vurgulayan Başkan Külcü, “Bugün burada bu paylaşımın çok güzel bir örneğini yaşıyoruz. Ahmet Akdağ, kendi imkanlarıyla burada güzel bir çalışma başlattı. Kalan kısmını da Çorum Belediyesi olarak bizler tamamladık. Burada büyüklerimizin bir aile sıcaklığı içerisinde ömürlerini devam ettirmelerini diliyorum.”; dedi.

Çorum Belediyesi olarak böylesine hayırlı bir işe vesile olmanın onurunu ve gururunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Külcü, “Bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmadığı için Türkiye`nin genciyle, yaşlısıyla ailesinde ne varsa her şeyin sorumluluğunu omuzlarında taşıyan sayın Bakanımıza hepiniz adına tekrar hoş geldiniz diyor, sevgiler saygılar sunuyorum.”;dedi. Kamile-Ahmet Akdağ Yaşamevi`nin açılışına Vali Nurullah Çakır, TBMM İdare Amiri ve Milletvekili Salim Uslu ve Dr. Cahit Bağcı ile çok sayıda davetli de katıldı.