Milletimiz bu oyunu bozdu

25 Haziran 2013 Salı

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Karahacipliler Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen pikniğe katıldı.

Pikniğe Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ile birlikte AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Karahacip Belde Belediye Başkanı Hacı Ahmet Bekdaş, Belediye Meclis Üyesi Rumi Bekiroğlu, Karahacipliler Yardımlaşma Derneği Başkanı İsmail Aktaş ve çok sayıda Karahacipli katıldı.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü piknik öncesi yaptığı konuşmada Türkiye’nin geleceği açısından bir ve beraber olmalarının çok önemli olduğunun altını çizerek dünya devletlerinin hızla gelişen Türkiye ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı güçsüz hale düşürmek için uğraştıklarını belirtti.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Ülkemiz de çok büyük yatırımlar başladı. Yeni yapılacak da çok proje var. Bu projeler Türkiye’yi adeta dünyanın süper ülkeler grubuna taşıyacak. Dün hayal olan ne varsa bugün gerçek oluyor. 2 Nükleer Santralle ve petrol boru hatlarıyla enerjide söz sahibi oluyoruz. Kanal İstanbul’la Boğaz’ın tek hâkimi olacağız. 3. Hava Limanı ile dünyanın en iyi hava yolu transfer noktası olacağız. Birilerinin hayal etmeye cesaret edemediği bu devasa projeleri bir bir hayata geçiriyoruz. Bu uluslararası odakları, şer odaklarını ve onların işbirlikçilerini rahatsız ediyor. Onun için oyun içinde oyun çıkarıyorlar. Kavgadan, kargaşadan kaostan beslenmeye çalışıyorlar. Ağaç, park hikaye. Tek amaçları bu ülkeyi sömürmek. Buna asla müsaade etmeyeceğiz. Biliyoruz ki bu büyük oyunu bozarken milletimiz bizimle. Milletimiz oyunu bozmuş ve tarih yazmıştır.” dedi.

Milli iradeye saygı mitinglerinde yüz binlerce kişinin, İstanbul da ise 1,5 Milyon insanın provakasyon ve ülkemizin huzurunu bozmaya yönelik girişimlere en güzel cevabı verdiğini hatırlatan Başkan Külcü, “Ne yaparlarsa yapsınlar millet doğrusun buldu. Millet istikametini buldu. Türkiye liderini buldu ve ülkemiz büyümeye güçlenmeye devam edecek inşallah. Türkiye büyüyünce millet büyüyor. Hepimizin evindeki ekmeği büyüyor. Cebindeki parası büyüyor. “ dedi.

Türkiye’nin Barış süreci gibi bir güzelliği yaşadığını, 30 yıl içerisinde Türk, Kürt, Çerkez ve Laz her türlü etnik gruptan pek çok şehit verdiğini belirten Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Türk’ün Kürt’e Kürt’ün Türk’e, Acemin Arap’a Arap’ın da Acem’e üstünlüğü yoktur. Peygamber Efendimizin veda hutbesinde söylediği gibi “üstünlük sadece takva iledir” dedi.

Ak Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, yaptığı konuşmada “Bu güzel tablo birliğimizin, beraberliğimizin göstergesidir. Çocuklarımıza karanlık günlerden bu günlere nasıl geldiğimizi anlatın. Çocuklarımız tarihlerini iyi öğrenirlerse yanlış yola gitmezler. Türkiye’nin önü aydınlıktır” diye konuştu.

Karahacip Belde Belediye Başkanı Hacı Ahmet Bekdaş da yaptığı konuşmada Karahacipliler olarak iki hafta önce Ankara da, geçen hafta İnegöl’de şenlik düzenlediklerini vurgulayarak “Çorum da düzenlemiş olduğumuz şenlikle sizlerin arasında olmaktan mutluyuz. Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü’ye bizleri bu günümüzde yalnız bırakmadığı için teşekkür ediyorum. Bizlerden hiçbir zaman desteğini esirgemedi. Beldemize yapmış olduğu çalışmalar nedeniyle şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Karahacipliler Yardımlaşma Derneği Başkanı İsmail Aktaş da “Karahacipli hemşehrimizin eğlenmeleri birlik ve beraberliklerinin artması için düzenliyoruz. Bizleri bu günde yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye, AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan’a ve tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum” dedi.