Millet Bahçesi'nde bulunan 3 iş yeri kiraya verilecek

24 Eylül 2020 Perşembe

Belediyemiz, Millet Bahçesi’nde bulunan Restoran – Kafe, Kafeterya ve Büfe olmak üzere 3 iş yerinin ihalesinin 24 Eylül Perşembe günü saat 14.00’te Turgut Özal İş Merkezi Konferans Salonunda yapılacağını duyurdu.

Mülkiyeti belediyemize ait olan ve Millet Bahçesi’nde bulunan 3 adet işyerinin her birinin ayrı ayrı kiraya verileceği ifade edilerek, “2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. Maddesine istinaden açık teklif artırma usulü ile 5 yıllığına kiraya verileceği bildirildi. Restoran – Kafe, Kafeterya ve Büfe olmak üzere 3 iş yerinin yer aldığı ihale 24 Eylül Perşembe günü saat: 14.00’te Turgut Özal İş Merkezi Kat:4’te bulunan konferans salonunda, encümen huzurunda gerçekleşecek.” denildi.

Foto Galeri

Millet Bahçesi'nde bulunan 3 iş yeri kiraya verilecek Millet Bahçesi'nde bulunan 3 iş yeri kiraya verilecek Millet Bahçesi'nde bulunan 3 iş yeri kiraya verilecek