30°C parçalı az bulutlu

30°C parçalı az bulutlu

Mezbahanemiz, yine kurban kesenlerin adresi oldu

20 Temmuz 2021 Salı

Kaliteli, temiz ve koronavirüs tedbirlerinin üst düzeyde olduğu Belediyemizin Mezbahanesi vatandaşların tercihi olmaya devam ediyor.

Kurban Bayramının 1. Gününden itibaren vatandaşların kurban kesimi için tercih ettiği Belediyemizin Mezbahanesi hizmetine tam gaz devam ediyor. Sağlıklı ve modern tekniklerle Kurban kesimi gerçekleştirilen Belediye Mezbahanesinde, Covid-19 salgınına karşı tüm önlemlerin alındı.  Mezbahenede sıraya göre kesim yapılırken vatandaşlar verilen hizmetten dolayı memnuniyetini dile getirdiler. Ayrıca Belediyemizin hizmeti olan 11 farklı noktada kurban kesim yerlerinden faydalanan vatandaşlar, temiz ve hijyenik ortamda kurbanlarını kestiler.

Başkan Aşgın, Kurban Kesim yerlerini ziyaret etti

Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum’un her bölgesinde kurulan kurban kesim yerlerini inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı. Kurbanlarını kestirmek için alanda bulunan vatandaşların bayramını tebrik eden Başkan Aşgın, vatandaşlara mobil ikram aracında yiyecek ve limonata ikramında bulundu.

Foto Galeri

Mezbahanemiz, yine kurban kesenlerin adresi oldu Mezbahanemiz, yine kurban kesenlerin adresi oldu Mezbahanemiz, yine kurban kesenlerin adresi oldu Mezbahanemiz, yine kurban kesenlerin adresi oldu Mezbahanemiz, yine kurban kesenlerin adresi oldu Mezbahanemiz, yine kurban kesenlerin adresi oldu Mezbahanemiz, yine kurban kesenlerin adresi oldu Mezbahanemiz, yine kurban kesenlerin adresi oldu Mezbahanemiz, yine kurban kesenlerin adresi oldu