21°C parçalı az bulutlu

21°C parçalı az bulutlu

Mezarlıklarda görüntü kirliliğine son

6 Ekim 2015 Salı

Mezarlıklarda fazladan yer kapladığı ve görüntü kirliliği oluşturduğu sebebiyle, mezarlar üzerine yaptırılan demir mahfazalar Çorum Belediyesi tarafından kaldırılıyor.

Belediye Meclisinin 2011 yılında aldığı karardan bugüne kadar gerekli olan bütün duyuruları yaptıklarını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, “Duyurularımız üzerine çoğu vatandaşımız, yakınlarının mezarları üzerinde bulunan demir mahfazaları kaldırdı. Demir mahfazaları kaldırılmayan mezarlar sahipsiz sayılacak ve belediyemiz tarafından bunların üzerinde bulunan demir mahfazalar kaldırılacak.”; dedi.