33°C parçalı az bulutlu

33°C parçalı az bulutlu

MEZARLIKLARA OTOBÜS KALDIRILACAK

22 Ekim 2012 Pazartesi

Çorum Belediyesi, her dini bayramda olduğu gibi bu Kurban Bayramında da arefe günü Ulumezarlık`a ücretsiz otobüs seferleri düzenleyecek.

Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Çorum Belediyesi`nin Arefe günü sabah namazından sonra mezarlık ziyaretinde bulunmak isteyen vatandaşlar için ücretsiz olarak otobüs seferleri düzenleyeceğini ifade ederek, Ulumezarlık`a camilerden kaldırılacak otobüs seferi güzergahlarını ve camileri ise şu şekilde açıkladı.

Ulu Cami, Köroğlu Cami, Kevser Cami, Ejder Cami, Sarılık Cami, Selimiye Cami, Binevler Cami, Buharaevler Cami, Garantievler Cami, İmam Hatip Cami, Abdibey Cami, Tevhit Cami, Bilali Habeş Cami, Yeşil Cami, Beytepe Cami, Kafkasevleri Cami, Mevlana Cami, Alaaddin Cami, Hicret Cami, Huzur Cami, Nadık Cami, Esentepe Cami, Karşıyaka Cami, Ehl-i Beyt Cami, Esnafevler Cami, Altınevler Cami, Yörükevler Cami, Fatih Sultan Mehmet Cami, Mimar Sinan Cami ve Kışla Cami.