Metin Karabaşoğlu, Medeniyet ve Risale-i Nur’u anlatacak

31 Mayıs 2016 Salı

Çorum Belediyesi, Medeniyet Konuşmaları kapsamında Türkiye`nin önde gelen fikir adamlarını Çorumlularla buluşturmaya devam ediyor.

Çorum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Medeniyet Konuşmaları`na her ay medeniyet tasavvuru alanında çalışmaları olan ünlü bir isim katılıyor.

1 Haziran 2016 Çarşamba günüsaat 15.30`da 6. Geleneksel Kitap ve Kültür Günleri kapsamında Saat Kulesi yanında kitaplarını imzalayacak olan Karabaşoğlu, aynı gün akşam saat 19.00`da da Turgut Özal Konferans Salonu`nda “Medeniyet ve Risale-i Nur”; adlı konferans verecek.

Çorum Belediyesi tarafından medeniyet konuşmalarına tüm Çorum halkı davet edildi.