20°C parçalı az bulutlu

20°C parçalı az bulutlu

MERHUM BAŞKANLAR İÇİN MEVLİT

23 Mart 2012 Cuma

Belediyemiz, Belediye Başkanlığı yapmış olup vefat eden başkanlar için mevlit okutacak.

Mevlit, 25 Mart Pazar günü Ulucami`de ikindi namazından önce okunacak. 1876 yılında kurulan Çorum Belediyesi’ne bu zamana kadar 24 Belediye Başkanının hizmet ettiğini söyleyen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, görev yapan tüm başkanların görevlerini en iyi şekilde yerine getirmek için çalıştıklarını belirtti.

Vefat ederek Hakk`ın rahmetine kavuşan Çorum Belediyesi`ne emeği geçenlere Allah`tan rahmet dileyen Külcü, “Hayatta olan eski Belediye Başkanlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Allah, Onlara sağlıklı ve uzun ömürler versin. Hakkın rahmetine kavuşanlara da Allah’tan rahmet diliyorum.” dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, 25 Mart Pazar günü Ulucami`de ikindi namazından önce okunacak olan mevlide tüm Çorumluların katılımın beklediklerini ifade etti.