21°C parçalı bulutlu

21°C parçalı bulutlu

MEMURSEN İL YÖNETİMİNDEN BAŞKAN KÜLCÜ’YE ZİYARET

21 Aralık 2011 Çarşamba

Memur Sen İl Başkanı Mustafa Başbekleyen ve Memursen`e bağlı bağlı sendika başkanları Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü ziyaret etti. 22 Aralık Perşembe günü Doç. Dr. Osman Can`ın yeni anayasa çalışmaları konusunda vereceği konferansa davet ettikleri Belediye Başkanı`nın Çorum`a yönelik çalışmalarından övgüyle söz eden Memursen İl Başkanı Mustafa Başbekleyen, “Her zaman yanınızdayız, başarılı çalışmalarınızın devamını diliyoruz” dedi.

Çorum Belediyesi’nin yaptığı hizmetlerin takdir edilecek düzeyde olduğunu ve Çorum’un çehresinin değiştiğini vurgulayan Memursen heyeti, bu çalışmaların devam etmesi temennisinde bulundu.

Memursen İl Başkanı Mustafa Başbekleyen ve sendika başkanlarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, belediye çalışmalarıyla ilgili söylenen güzel sözlerin kendileri için önemli bir motivasyon kaynağı olduğunu söyledi. “Marifet iltifata tabidir. Biz şehrimize daha iyi hizmet etmek için bir çabayı ve emeği ortaya koyuyoruz. ” diyen Başkan Külcü, Çorum Belediyesi`nin üç yıllık performansına grafikler eşliğinde bir değerlendirme yapıldığında kendilerinden önceki hiçbir dönemle mukayese edilmeyecek kadar önemli çalışmalara imza attıklarını vurguladı. Külcü, “Biz burada şunu düşünüyoruz. Demek ki bunu yapabiliyor muşuz. Daha iyisini de yapabiliriz. Bunların hiçbirisi ile yetinmiyoruz.

Gerek altyapı gerekse sosyal belediyecilik hizmetlerinde bizden önceki dönemlerin çalışmaları katladık. Tabii bu önceki dönemde görevde bulunan arkadaşları eleştiri anlamında bir ifade değil, bir tespittir. Mutlaka o günün ekonomik şartları içerisinde en iyisini yapmaya çalışmışlardır. Onlar da takdire şayan işlerdir. Ama bugünkü rakamlar çok daha farklı bir tabloyu ortaya koymaktadır.”; dedi.

Bir sivil toplum örgütü olarak Memursen`i yeni anayasa çalışmalarında gösterdikleri hassasiyetten dolayı kutlayan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Türkiye`nin yeni anayasa konusunda bir özleminin olduğunu, bu özlemin de AK Parti hükümeti ile birlikte giderileceğini savundu. “Biz kendimizin doğru ya da yanlışlarını, siyah ya da beyazlarını karşı tarafa kabul ettirme anlayışı içerisinde olan bir toplumuz. Bunun sancılarını da millet olarak hep beraber çekiyoruz.”; diyen Başkan Külcü, “Halbuki bunun yerine toplumun beklentileri neler, toplumun istekleri nelerdir. Bunların tespitini iyi yapmamız gerekiyor. Bu isteklerin hangileri vazgeçilebilir, hangileri ve vazgeçilemez? Bunları konuşup tüm sosyal tarafların razı olduğu bir zeminde buluşabilmek adına sivil toplum kuruluşlarının yapmış olduğu bu ön çalışmaları son derece önemli buluyorum, önemsiyorum. Bir Belediye Başkanı olarak da bu çalışmaları elimizden geldiği kadarıyla desteklemenin gayreti içerisinde bulunuyorum.”; dedi.