Melikgazi Türbesi restore edilecek

21 Nisan 2020 Salı

Çorum Belediyesi Bahabey Çamlığı üstünde, Melikgazi Mevkiinde bulanan Melikgazi Türbesinin bakım ve onarımını yapacak.

Geçtiğimiz günlerde Melikgazi Türbesini ziyaret ederek, türbenin bakım ve onarımı için talimat veren Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, çalışmalara ilk olarak çevre düzenlemesiyle başlayacaklarını ifade etti. Öncelikle türbe etrafına tel örgü çekip, kilit taşı döşeyeceklerini kaydeden Başkan Aşgın, “Türbeye ulaşımı daha kolaylaştırmak için yeni yol çalışması yapacağız. Şehrimizin önemli noktalarından biri olan Melikgazi Türbesini Çorumumuza yakışır hale getireceğiz. Çorum Belediyesi olarak şehrimizin önemli değerlerimize sahip çıkıyoruz. Türbemizin çevre düzenlemesi için çalışmalarımızı başlatıyoruz. İnşallah en kısa sürede bu çalışmalarımızı tamamlayıp türbemizin çevre düzenlemesini en güzel şekilde yapacağız.” dedi.

Foto Galeri

Melikgazi Türbesi restore edilecek Melikgazi Türbesi restore edilecek Melikgazi Türbesi restore edilecek