33°C parçalı az bulutlu

33°C parçalı az bulutlu

Melikgazi Kültür Merkezinde aşure etkinliği

23 Ağustos 2021 Pazartesi

Çorum Belediyesi Kadın Kültür Merkezlerinde aşure etkinliği düzenledi. Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın eşi Feyza Aşgın’ın katıldığı etkinlikle katılımcılara aşure ikram edildi.

Melikgazi Kültür Merkezinde düzenlenen etkinliğe Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat’ın eşi Hacer Yağbat, CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız’ın eşi Perinay Tahtasız, AK Parti Kadın Kolları Üyeleri, CHP Kadın Kolları Üyeleri, Hacı Bektaş Veli Vakfı üyeleri ve çok sayıda kadının katıldığı etkinlikte Sultan Ana da bir konuşma yaptı.

Feyza Aşgın, program sonunda misafirlerine Melikgazi Kültür Merkezi’ni gezdirerek faaliyetler hakkında bilgiler verdi.

Foto Galeri