Mehter Takımı, demokrasi nöbetlerinin vazgeçilmezi oldu

15 Ağustos 2016 Pazartesi

Belediyemiz Mehter Takımı, Saat Kulesi meydanındaki demokrasi nöbetlerinin vazgeçilmezi oldu. 27 gün boyunca Saat Kulesi meydanını dolduran binlerce kişiye mehter gösterisi sunan Çorum Belediyesi Mehter Takımı, herkesin takdirini kazandı.

Belediye Zabıta Amiri Selahattin Delice`nin yönetimindeki mehter takımı söylediği birbirinden güzel marşlarla demokrasi nöbetine gelen Çorum halkını coşturdu. Vatandaşlar da demokrasi nöbetleri boyunca her akşam en az iki saat boyunca sahne alan Mehter Takımı ile bol bol fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.