32°C parçalı bulutlu

32°C parçalı bulutlu

MEHTER COŞTURDU

11 Temmuz 2011 Pazartesi

31. Uluslararası Çorum Hitit Fuar ve Festivali kapsamında gösteri yapan Belediye Mehter takımının gösterileri festivale renk kattı.

Şehrin çeşitli yerlerinde gösteri yapan Çorum Belediyesi Mehter Takımı halkın yoğun ilgisiyle karşılaşırken, Mehterin söylediği marşlar Çorumlulara keyif dolu anlar yaşattı.

Festival boyunca yaptığı gösteriler ile vatandaşlara unutulmaz anlar yaşatan Belediye Mehter Takımı`nı ise çocuğunu eşini alan izlemeye akın ettiler.

Osmanlı tarihini marşlarla yaşatan mehter takımı, gösteri sonunda izleyenlerden yoğun alkış alırken, Seslendirdikleri birbirinden güzel Osmanlı marşlarla izleyenleri coşturdu.

Belediye Mehter Takımı zaman zaman vatandaşların istediği marşları da çalarken en ilgi gören marşlar ise `Genç Osman` `Fetih Marşı`, `Mehter Marşı` ve `Çırpınırdı Karadeniz` marşları oldu.