Mehtap Abdi, TDED’de okurlarıyla buluşacak

28 Mayıs 2016 Cumartesi

Yazdığı roman, öykü ve şiirleriyle tanınan yazar Mehtap Abdi, 6.Kitap ve Kültür Günleri kapsamında Çorum’da okurlarıyla buluşacak.

Çorum Belediyesi tarafından düzenlenen 6. Kitap ve Kültür Günleri kapsamında sevenleriyle bir araya gelecek olan Mehtap Abdi, çok sayıda yazar, şair ve akademisyeni Çorum halkı ile buluşturmaya devam ediyor.Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen programda yazar Mehtap Abdi 28 Mayıs Cumartesi günü saat 13.30’da Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği (TDED) Çorum Şubesi konferans salonunda söyleşiyapacak. Abdi, saat 15.00`da ise Saat Kulesi yanındakurulan kitap fuarında da sevenleri için kitaplarını imzalayacak.

Murat Başaran, Pazar günü Çorum`da

6. Kitap ve Kültür Günleri kapsamında belgesel ve tanıtım filmleri içinsenaryo yazan, Murat Başaran29 Mayıs pazar günü Çorum’a gelerek edebiyatseverlerle söyleşi gerçekleştirecek. Yazar Murat Başaran Pazar günüöncesaat 13.30’da TDED Çorum Şubesi`nde sevenleriyle söyleşi yaptıktan sonra saat 15.00’da da Kitap Fuarında okurları için kitaplarını imzalayacak.