MEHMET AKİF ERSOY’UN TORUNU DEDESİNİ ANLATACAK

13 Mart 2013 Çarşamba

Milli Şair Mehmet Akif Ersoy`un torunu Selma Argun, Çorum`da “Dedem Mehmet Akif”; konferansı ile Mehmet Akif Ersoy`u anlatacak.

Çorum Belediyesi, İstiklal Marşı`nın TBMM`de kabulünün 92. yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy`u anma programı çerçevesinde düzenleyeceği “Dedem Mehmet Akif”; konferansı 14 Mart 2013 Perşembe tarihinde gerçekleştirilecek.

Mehmet Akif Ersoy`un torunu Selma Argun`un konuşmacı olarak katılacağı “Dedem Mehmet Akif”; konferansı 14 Mart 2013 Perşembe günü saat 14.00`da Devlet Tiyatro Salonu`nda gerçekleştirilecek.

Çorum Belediyesi, programda ayrıca Mehmet Akif Ersoy’un eseri olan Safahat katılımcılara hediye edilecek.