30°C parçalı az bulutlu

30°C parçalı az bulutlu

Mehmet Akif Ersoy 1. Cadde’ye asfalt

15 Haziran 2015 Pazartesi

Belediyemiz, asfalt çalışmalarını hızla sürdürüyor. Şehrin değişik bölgelerinde yapılan çalışmalar dün de Mehmet Akif Ersoy 1. Cadde ile devam etti.

Belediyemiz tüm mahallelerde alt ve üst yapı çalışmalarını tüm hızıyla sürdüğünü dile getiren Belediye Başkan Vekili Ahmet Yabacıoğlu, Fen İşleri Müdürlüğü`ne bağlı asfalt ekiplerinin Mehmet Akif Ersoy 1. Cadde`nin asfaltını tamamen yenilediğini vurguladı. 580 metre uzunluğunda ve 13 metre genişliğindeki caddeye yaklaşık 2000 ton asfalt döktüklerini kaydeden Yabacıoğlu, “Sezon öncesi yaptığımız planlamaya göre asfalt ihtiyacı olan tüm bölgelerde çalışmalarımız devam edecek. Mehmet Akif Ersoy 1. Cadde`deki asfalt çalışmasını kısa sürede tamamladık. Ekiplerimiz daha önce de Sakarya 3. Cadde ve 4. Sokak, Beytepe 8-10 ve 11. Sokak`ta da asfalt çalışmalarımızı tamamladık. İhtiyaç duyulan tüm bölgelerde çalışmalarımıza devam edeceğiz”; dedi.