Medeniyet Konuşmalarının konuğu Süleyman Seyfi Öğün

22 Nisan 2016 Cuma

Belediyemiz tarafından düzenlenen “Medeniyet Konuşmaları”;programının bu ayki konuğu Süleyman Seyfi Öğün olacak.

Türkiye`nin önde gelen akademisyen ve düşünürlerinin katıldığı konferanslar dizisinde 22 Nisan Cuma günü Başbakanlık Başdanışmanı Süleyman Seyfi Öğün, Medeniyet ve Sanat konusunu anlatacak.

Çorum Belediyesi`nden yapılan yazılı açıklamada “Medeniyet Konuşmaları”;nın konferanslar dizisi halinde her ay yapılacağı belirtilerek “Medeniyet konuşmaları, 22 Nisan Cuma günü Turgut Özal Konferans Salonu`nda saat 20.00`da Başbakanlık Başdanışmanı Süleyman Seyfi Öğün`ün Medeniyet ve Sanat konferansı ile devam edecek. Medeniyet konuşmalrına akademisyenler, fikir adamları, STK önderleri ve konuya ilgi duyan herkesi bekliyoruz.”; denildi.