Medeniyet Konuşmalarının bu ayki konuğu Lütfi Bergen olacak

21 Mart 2016 Pazartesi

Belediyemiz tarafından düzenlenen “Medeniyet Konuşmaları”;nın ikincisi 22 Mart Salı günü gerçekleşecek.

Prof. Dr. Tahsin Görgün`ün Medeniyet Nedir? adlı sunumuyla başlayan Medeniyet Konuşmalarının ikincisi ise yazar Lütfi Bergen tarafından gerçekleştirilecek. Müslüman Toplumun Kuruluşu: Medeniyet ve İktisat konulu bir konuşma yapacak olan Lütfi Bergen, seyircilerin sorularını da cevaplayacak.

Yeni Türkiye`nin medeniyet perspektifinin de anlatılacağı bu medeniyet konuşmalarına Çorum`da yaşayan tüm akademisyen, fikir adamı, STK önderleri ve konuya ilgi duyan herkesin davetlidir.