Medeniyet Konuşmaları 19 Şubat’ta başlıyor

15 Şubat 2016 Pazartesi

Çorum Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri düzenlemeye devam ediyor. Etkinlikler kapsamında Başbakanlık Başdanışmanı, yazar Hüseyin Besli, “Bir Liderin Doğuşu, Küresel Barış Vizyonu”; konulu konferans verecek.

17 Şubat 2016 Çarşamba günü saat 19.30`da Devlet Tiyatro Salonu`ndaki konferans sonrasında ise Hüseyin Besli`nin kitabı katılımcılara hediye edilecek.

Medeniyet Konuşmaları 19 Şubat`ta başlıyor

2016 yılı kültür ve sanat programları kapsamında Çorum Belediyesi tarafından projelendirilen“Medeniyet Konuşmaları”; programı ise 19 Şubat Cuma günü başlıyor. Türkiye`nin en önemli akademisyen ve mütefekkirlerinin katılacağı konferanslar dizisine her ay bir ünlü isim katılarak “Medeniyet”; olgusu üzerinde konuşmalar yapacak.

“Medeniyet Konuşmaları”;nın konferanslar dizisi halinde yapılacağını ve konferansları çok önemsediklerini söyleyen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “19 Şubat Cuma günü Turgut Özal Konferans Salonu`nda 29 Mayıs Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tahsin Görgün tarafından Medeniyet Nedir? adlı konferans ile Medeniyet Konuşmaları başlayacak. Yeni Türkiye`nin medeniyet perspektifinin de anlatılacağı bu medeniyet konuşmalarına şehrimizde yaşayan tüm akademisyen, fikir adamı, STK önderleri ve konuya ilgi duyan herkesi bekliyoruz.”; dedi.