Meclis üyelerinden ''Hoş Geldin Bebek'' ziyareti

16 Mayıs 2016 Pazartesi

Belediyemiz, sosyal belediyecilik çalışmaları arasında yer alan “Hoş geldin Bebek”; projesi ile ailelerin sevincine ortak oluyor.

Belediye Meclisinin kadın üyeleri de Hitit Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi Yeni Doğan Ünitesini ziyaret ederek ailelerin sevinçlerine ortak oldu. Çorum Belediyesi tarafından hazırlanan hediye paketini de ailelere takdim eden kadın meclis üyeleri, annelere karanfil hediye etti.

Ziyarete Belediye Meclis Üyeleri Seyhan Günhan,Nahide Tekin,Nurten Gezer, Şaheste Uçar,Süreyya Daşcı Coşkunsu ve Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü personeli de katıldı.