MECLİS’TEN OTO GALERİCİLERE KARAR

6 Haziran 2012 Çarşamba

Belediyemiz Meclisi, Haziran ayı olağan meclis toplantısında Oto Galericilerin yeni yapılan siteye taşınması ile ilgili karar aldı.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, oto galerici esnafının yeni yapılan oto galericiler sitesine taşınmaya başladığını söyledi. Belediye Meclisi`nden böyle bir kararı almalarının sebebinin konuya ilgi çekmek olduğunun altını çizen Başkan Külcü, “Taşınma işlemimin ardından şehir içinde yaşanan trafik sıkıntısı büyük oranda önlenecek. Yeni Oto Galericiler Sitesinin hem esnafımız hem de Çorum açısından önemli kazanımlar sağlanacağını umuyorum”; dedi. Karar oy birliği ile kabul edildi.