Marketlere Ceza Yağdı

27 Eylül 2024 Cuma

Çorum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri marketlerde son kullanım tarihi ve etiket kasa uyum denetlemesi yapıldı. 23 marketi denetleyen ekipler 9 markete toplam 53 bin 300 TL cezai işlem uyguladı.

Tüketici hakkının korunması ve haksız rekabetin önlenmesine yönelik çalışmalarını sürdüren Çorum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri marketlere yönelik denetimlerini sürdürüyor.  Denetimlerde son kullanma tarihi geçmiş ürünlerin raflarda bulunup bulunmadığı, ürünlerin saklama koşulları, hijyen standartları ve fiyat etiketleri incelendi.

23 markette yapılan denetimlerde kasa-reyon fiyat farklılığı, raflarda son tüketim tarihi geçmiş ve ambalajı bozulmuş ürün bulunan 9 işyerine toplamda 53 bin 300 TL cezai işlem uygulandı.

Foto Galeri

Marketlere Ceza Yağdı Marketlere Ceza Yağdı Marketlere Ceza Yağdı Marketlere Ceza Yağdı Marketlere Ceza Yağdı Marketlere Ceza Yağdı