21°C parçalı bulutlu

21°C parçalı bulutlu

MAHALLELERE AİLE EĞİTİM MERKEZİ MÜJDESİ

23 Aralık 2011 Cuma

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum`da 6 mahalleye Aile Eğitim Merkezi açacakları müjdesini verdi. Başkan Külcü, bilinçli aileler oluşturulması ve sağlıklı nesiller yetiştirilmesi için oluşturulan Aile Eğitim Merkezlerinin Çorum`da yaygınlaştırılacağını belirtilerek, 6 bölgede Aile Eğitim Merkezi yapılacağını açıkladı.

Toki Şükrü Özyol İlköğretim Okulu Toplantı Salonunda düzenlenen `Ailede sevgi ve Değerler Eğitimi` konulu konferansta konuşma yapan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Buharaevler Kompleksi içerisinde yapılacak merkezin yanı sıra 5 ayrı bölge için özel olarak hazırlanan projeli Aile Eğitim merkezi yapacaklarını söyledi.

Başkan Külcü, “Bizler de bayanlarımız için çaba sarf ediyoruz. Çeşitli etkinlikler düzenliyor ve onların faydalanabilecekleri merkezler yapıyoruz. Yapmayı planladığımız ve projede son aşamaya gelinen Aile Eğitim Merkezleri, tüm Çorumlu hanım kardeşlerimize yönelik önemli çalışmalar yapacak”; şeklinde konuştu.