Mahalle Spor Tesislerindeki Fitness Salonları Yeniden Açılıyor

29 Haziran 2020 Pazartesi

Çorum Belediyesi Kale ve Ulukavak Mahallelerinde bulunan spor tesislerinde hizmet veren fitness salonları yeniden açılıyor.

“Pandemi sürecindeki tedbirler doğrultusunda kapattığımız mahalle spor tesislerimizi yeniden hizmete açmıştık. Şimdi de bu tesislerimizin bünyesinde yer alan fitness salonlarımızı tekrar halkımızın hizmetine sunuyoruz.” diyen Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Halkımızın sağlığı bizim için her şeyden önce geliyor. Spor tesislerimizin fitness bölümlerinden faydalanmak isteyen hemşehrilerimiz için kayıtlarımız başladı. Hemşehrilerimiz, Kale ve Ulukavak Mahallelerimizde bulunan spor tesislerimize giderek bu hizmet için 30 Haziran Salı gününe kadar 08.00 ile 18.00 saatleri arasında kayıtlarını yaptırabilirler.” dedi.

Sporun, Çorum’un tamamına yayılması için yoğun çaba sarf ettiklerinin altını çizen Başkan Aşgın, “Bahçelievler, Ulukavak (İkbal) ve Buharaevler Kadın, Kültür ve Sanat Merkezlerimizdeki fitness salonlarımızda kadınlara yönelik faaliyetler de şu an devam ediyor. Bu bölgelerimizde yaşayan hemşehrilerimizi de bu imkanlardan yararlanmaya davet ediyorum.” dedi.

Kapasite, pandemi dolayısıyla sınırlı olacak

Başkan Aşgın, normalleşme döneminde sosyal mesafe kuralından dolayı salonların tam kapasiteyle hizmet veremeyeceğini, bu nedenle kayıtların sınırlı sayıda alınacağını da sözlerine ekledi.

Foto Galeri