Mahalle iftarlarının sonuncusu Mimar Sinan’da yapıldı

26 Temmuz 2014 Cumartesi

Çorum Belediyesi tarafından düzenlenen Mahalle iftarlarının sonuncusu Mimar Sinan Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Cuma pazarına kurulan iftar sofrasında yaklaşık 5.000 kişi iftar yaptı. İftar programına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı – ARGE Başkanı Ekrem Erdem de katıldı.

Cuma Pazarı’ndaki iftar yemeğine Belediye Başkanı Muzaffer Külcü,  AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Fevzi Şeker ve Merkez İlçe yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

İftar öncesi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem ve Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse yaptıkları konuşmalarla gündemi değerlendirdiler ve 10 Ağustos’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek istediler.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ise iftar sonrası yaptığı konuşmada “Mahalle iftarlarında bizleri buluşturan Rabbime hamd ediyorum.” dedi.

Programın sonunda Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Fevzi Şeker, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye mahallelerine yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı – ARGE Başkanı Ekrem Erdem, Çorum Belediyesi tarafından Mimar Sinan Mahallesi’nde düzenlenen iftar yemeğinde yaptığı konuşmada 10 Ağustos’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, İhsanoğlu’nun seçim sloganını eleştirdi

Külcü: 77 Milyon biriz, beraberiz, birlikte Türkiye’yiz

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, 10 Ağustos’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde üstü kapalı olarak Ekmeleddin İhsanoğlu’na göndermelerde bulundu.

İhsanoğlu’nun “Ekmek için, sevgi ekmek için, saygı ekmek için” seçim sloganını samimi bulmayan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Sevginin, kardeşliğin, dostluğun, muhabbetin nasıl ekildiğini görmek istiyorsanız Mimar Sinan’a gelin. Burayı görün. Biz 12 yıldır bu ülkenin ekmeğini büyütüyoruz. 77 Milyon biriz, beraberiz ve birlikte Türkiye’yiz.” dedi.

Türkiye’nin Allah’ın yardımı ile bölgesinin lideri ve dünyanın da parlayan yıldızı haline geldiğinin altını çizen Külcü, “İnşallah temennimiz o ki, Ramazan bayramından sonra 10 Ağustos İslam âleminin, tüm mazlum milletlerin bayramı olacaktır. Ben her iki bayramınızı da tebrik ediyorum.” dedi.

Muhtar Şeker: Mahalle iftarları birlik ve beraberliği sağlıyor

Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Fevzi Şeker, mahalle iftarında yaptığı konuşmada mahalle iftarlarının birlik ve beraberliği ön plana çıkardığını ve insanların birbiriyle kaynaşmasına vesile olduğunu söyledi.

Mahalle iftarını düzenleyen Çorum Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye teşekkür eden Fevzi Şeker, “Başı rahmet ortası mağfiret sonu cehennemden azat olan 11 ayın sultanı Ramazan-ı şerifinizi ve yaklaşan Ramazan Bayramınızı tebrik eder birlik ve beraberliğinizin katlanarak çoğalmasını Allah’tan niyaz ederim” dedi.