Mahalle Buluşmasında sıra Buharaevler’de

20 Aralık 2019 Cuma

Mahalle Buluşmaları kapsamında 15 günde bir mahalle sakinleriyle bir araya gelen Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın Buharaevler Mahalle sakinleriyle bir araya gelecek.

Son olarak Bayat Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın pazartesi günü Buharaevler Mahallesi sakinleriyle bir araya gelecek. Halk Günü toplantılarında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ettiklerini belirten Belediye Başkanımız

Dr. Halil İbrahim Aşgın “Bu zamana kadar 3 mahallemizde hemşehrilerimizle bir araya geldik ve mahalle sakinlerimizi dinledik. Son olarak Bayat Mahallesi’nde hemşehrilerimizi dinledik. Mahalle buluşmalarımız kapsamında dördüncü buluşmamızı Buharaevler Mahallemizde gerçekleştireceğiz. 23 Aralık Pazartesi günü gerçekleştireceğimiz mahalle buluşmamıza tüm mahalle sakinlerimizi bekliyoruz” dedi.

Mahalle Buluşmasında sıra Buharaevler’de