32°C parçalı az bulutlu

32°C parçalı az bulutlu

Mahalle Buluşmaları yeniden başladı

23 Ağustos 2021 Pazartesi

Belediyemiz, Pandemi nedeniyle gerçekleştirilemeyen mahalle buluşmalarına yeniden başladı.

Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın mahalle buluşmaları kapsamında Adil Candemir Parkı’nda Karakeçili Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Belediye başkanı seçildiği günden bu yana Karakeçili Mahallesi’ne yapılan yatırımlardan bahseden Başkan Aşgın, mahallede çok önemli projeler ve yatırımlar yer aldığını belirterek, Karakeçili mahallesinin önemine dikkat çekti. Mahalle halkının sorun ve taleplerini dinleyen Aşgın, tek tek not alarak gereğinin yapılacağını açıkladı.

Foto Galeri