Lütfi Akca’dan Başkan Külcü’ye ziyaret

18 Mart 2014 Salı

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarı hemşehrimiz Prof. Dr. Lütfi Akca, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü makamında ziyaret etti.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı`nın Çorum`a yapılacak olan 11 tesisin temel atma töreni için şehre gelen Prof. Dr. Lütfi Akca, Başkan Külcü`ye nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Külcü`yü ziyaretinde konuşan Akca, Çorum`a yapacakları 11 tesisin maliyetinin 54 Milyon TL olduğunu söyledi.

Çorum`un Koçhisar Barajı ile birlikte 100 yıllık içmesuyu ihtiyacının kalmadığını belirten Akca, Çorum`un çevre ve suyla ilgili yatırımlarının aksamadan devam ettiğini söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Külcü de müsteşar Akca`ya günün anısına cam vazo hediye etti.