21°C parçalı az bulutlu

21°C parçalı az bulutlu

Lozanevler’de hummalı çalışma

21 Kasım 2018 Çarşamba

Çorum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Lozanevler’de hummalı bir çalışma başlattı.

Belediye Başkanı Zeki Gül yaptığı açıklamada, “Lozanevler’de iç kısımlarda kalan Ata Sokak ve Ata 6. Sokakta asfalt çalışması yapıyoruz. Daha önceden Lozanevler’in de geçiş güzergâhı olan Ata Caddesi’ndeki çalışmalarımızı tamamlamıştık. Şimdi ise Lozanevler semtinin iç kısmında kalan Ata Sokak ve Ata 6. Sokağın asfaltını yaptık dedi.

Sulama için parkların içerisinde bağlantı çalışmalarının da yapıldığını ifade eden Başkan Gül “Yaz-kış demeden dur-durak bilmeden tüm şehirde çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Kale Mahallemizin gözde sitelerinden biri olan Lozanevler’in iç kısımlarında daha önce tretuvarları tamamlamıştık. Şimdi ise ekiplerimiz bu sokaklarda asfalt çalışmalarını tamamladı. Belediye olarak her bir mahallemize ihtiyaca uygun hizmet götürmekteyiz” dedi.

Foto Galeri

Lozanevler’de hummalı çalışma Lozanevler’de hummalı çalışma Lozanevler’de hummalı çalışma Lozanevler’de hummalı çalışma Lozanevler’de hummalı çalışma