Leblebi denince akla Çorum geliyor

26 Kasım 2019 Salı

Çorum Belediyesi “Ben Onu Hiç Yemedim” kampanyası kapsamında öğrencileri leblebi ile tanıştırmaya devam ediyor.

Özellikle köy okullarında öğrenimlerini devam ettiren öğrencilerin ­hiç yemedikleri yiyeceklerle buluşması amacıyla sosyal medya üzerinden başlatılan kampanyaya Çorum Belediyesi kayıtsız kalmadı. Geçtiğimiz aylarda Ordu’nun Çaybaşı’na bağlı Aşıklı köyünde çocukları leblebi ile tanıştıran Çorum Belediyesi Kültür ve İşleri Müdürlüğü bu kez de Antalya’nın Serik ilçesine bağlı Aşağıkocayatak İlkokulu öğrencilere leblebi gönderdi.  Öğrencilere leblebilerin yanı sıra Çorum’u tanıtan Çorum Belediyesi’nin kültür yayınları da öğrencilere hediye olarak gönderildi. Aşağıkocayatak öğretmen ve öğrencileri çağrılarına duyarsız kalmayan Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’a ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Foto Galeri

Leblebi denince akla Çorum geliyor Leblebi denince akla Çorum geliyor Leblebi denince akla Çorum geliyor Leblebi denince akla Çorum geliyor Leblebi denince akla Çorum geliyor