32°C parçalı bulutlu

32°C parçalı bulutlu

LEBLEBİ’NİN ŞAMPİYONU BODUR LEBLEBİ

11 Temmuz 2011 Pazartesi

Çorum Leblebi yarışmasının şampiyonu Bodur Leblebi olurken, Bodur kardeşler bu yılın şampiyonluğu ile birlikte 14. Kez leblebi yarışmasında birinci oldu.

31. Uluslararası Çorum Hitit Fuar ve Festivali kapsamında düzenlenen Leblebi Yarışmasında Osman Bodur birinci, Yaşar Bodur ikinci ve Şeref Bodur da üçüncülüğü kazandı.

Jüri üyeleri arasında 19. Dönem Milletvekili Adnan Türkoğlu, Başkan Yardımcıları Nurettin Karakaya, Zeki Gül, Emniyet Müdürü Necmettin Emre, Defterdar Yaşar Ahmet Özkan, Meclis Üyesi Osman Nuri Soyocak, Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Erdal Ceylan, Şeker Fabrikası Müdürü Cumhur Mehmet Demirtaş, Arif Yıldırım, Ahmet Göbelek`ten oluştu. Jürinin değerlendirmesinin ardından üçüncüye ödülünü Dodurga Belediye Başkanı Bekir Kılıç, ikinciye ödülünü Osmancık Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, birinciye ödülünü Karahacip Belediye Başkanı Hacı Ahmet Bektaş verdi.