'Lale ve Çorum'konulu fotoğraf yarışmasının ödül töreni yapıldı.

29 Mayıs 2017 Pazartesi

Belediyemiz Sanat Müzesi ve Resim Galerisi’nde gerçekleştirilen törene Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Belediye BaşkanYardımcısı Zeki Gül, jüri üyeleri ile fotoğraf severler katıldı. Yarışmaya katılan herkese teşekkür eden Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, dereceye giren isimleri ise kutladı. Yarışmada, birinciliğe uygun fotoğraf bulunmaması nedeniyle birincilik kategorisi boş bırakıldığı açıklanmıştı.

‘Lalelerin Dansı’ adlı fotoğrafı ile Burak Üğüten ikinci,’Mor’ adlı fotoğrafı ile Sedat Tezgül üçüncü olurken ‘Saat Kulesi’ adlı fotoğrafı ile ÇınarYüksel, ‘Hitit Heykeli’ adlı fotoğrafı ile Erdem Cihan Arslan ve ‘Aşk İle’fotoğrafıyla Sıddık Mebet mansiyon ödülüne layık görülmüştü.

Belediye Başkanı yarışmada dereceye giren fotoğrafları açıklarken küçük bir değişiklik yaptıklarını söyleyerek ikinciye birinci (5 bin TL), üçüncüye ikinci (4 bin TL) değerlendirmede ilk iki fotoğrafın ardından en yüksek puanı alan Çınar Yüksel’in ‘Saat Kulesi’ adlı fotoğrafına ise üçüncülük (3 bin TL) ödülü verdiklerini açıkladı. Mansiyon kazanan üç fotoğrafa da 1000’er lira ödül verildi.

Çınar Yüksel’in yerine ise mansiyon ödülü Erinal Özsümbül’ün ‘Işık ve Cami’ adlı fotoğrafına verildi.

Yarışmada dereceye giren fotoğrafların sahiplerine ödüllerini veren Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, jüri üyelerine de plaket verdi.

Ödül törenin ardından 91 yarışmacının toplam 369 eserinin değerlendirmeye alındığı yarışmada dereceye giren ve sergilenmeye hak kazanan fotoğraflar fotoğrafseverlerin beğenisine sunuldu.

Foto Galeri

'Lale ve Çorum'konulu fotoğraf yarışmasının ödül töreni yapıldı. 'Lale ve Çorum'konulu fotoğraf yarışmasının ödül töreni yapıldı. 'Lale ve Çorum'konulu fotoğraf yarışmasının ödül töreni yapıldı. 'Lale ve Çorum'konulu fotoğraf yarışmasının ödül töreni yapıldı. 'Lale ve Çorum'konulu fotoğraf yarışmasının ödül töreni yapıldı. 'Lale ve Çorum'konulu fotoğraf yarışmasının ödül töreni yapıldı. 'Lale ve Çorum'konulu fotoğraf yarışmasının ödül töreni yapıldı. 'Lale ve Çorum'konulu fotoğraf yarışmasının ödül töreni yapıldı. 'Lale ve Çorum'konulu fotoğraf yarışmasının ödül töreni yapıldı. 'Lale ve Çorum'konulu fotoğraf yarışmasının ödül töreni yapıldı. 'Lale ve Çorum'konulu fotoğraf yarışmasının ödül töreni yapıldı. 'Lale ve Çorum'konulu fotoğraf yarışmasının ödül töreni yapıldı.