Kuyuya Düşen Köpeği İtfaiye Kurtardı

1 Şubat 2018 Perşembe

Talihsiz köpek Çorum belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ve itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Olay, Eskiekin bağlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bağlar bölgesinde atıl durumda olan kuyuya yavru bir köpek düştü. Köpeğin havlamasını duyan vatandaşlar Veteriner İşleri Müdürlüğü Sahipsiz Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’ini arayarak bilgi verdi. Bunun üzerine bölgeye gidenler ekipler yaptıkları incelemede kuyuda su seviyesinin fazla olması üzerine itfaiye ekiplerine haber verdi. Daracık kuyuya düşen yavru köpeği itfaiye ekipleri ağ yardımıyla bulunduğu yerden çıkararak kurtardı.

Talihsiz köpek Sahipsiz Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi ekipleri tarafından hayvan barınağa götürülerek tedavi altına alındı.