Kurumlar arası spor şöleninde kuralar çekildi

27 Şubat 2016 Cumartesi

Belediyemiz tarafından düzenlenen Kurumlararası Spor Şöleni için kuralar çekildi.

Öncelik olarak kurumlar arasındaki iletişimi güçlendirmeyi hedeflediklerini söyleyen Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, “Voleybol, masa tenisi, bowling, dart ve satranç branşlarına 17 kuruma bağlı 70 Müdürlükten 573 erkek, 44 kadın olmak üzere toplam 617 kişi müracaat etti. Yapılan kura çekimleriyle takımlar halinde yarışmaya katılan kurumlar kendi gruplarını belirledi. Kurumlar arası iletişimi güçlendirmenin yanı sıra ilimizdeki kurumlarda çalışan vatandaşlarımızı spora teşvik etmek amacıyla böyle bir yarışmayı düzenledik.”; dedi ve bütün mücadelelerin barış ve dostluk çerçevesinde geçmesini temenni etti.

Yapılacak olan müsabakaların tarihleri, yeri ve fikstür bilgileri Çorum Belediyesi`nin internet adresinden yayınlanacak.

Resmi Kurumlar Arası Spor Şöleni Fikstür ve Gruplar için tıklayınız