Kurumlar arası spor şöleninde dereceye girenler madalyalarına kavuşacak

1 Nisan 2016 Cuma

Belediyemiz tarafından düzenlenen ve yoğun bir katılıma sahne olan kurumlararası spor şöleninde ödül heyecanı yaşanıyor.

Voleybol, masa tenisi, bowling, dart ve satranç branşlarında 617 kişinin mücadele ettiği spor şöleninde dereceye girenler için ödül töreni düzenlenecek. Çorum Belediyesi tarafından hazırlanan madalya ve hediyeler düzenlenen törenle Belediye Başkanı Muzaffer Külcü tarafından takdim edilecek. 2 Nisan 2016 Cumartesi günü saat 17.00`da başlayacak olan voleybol final maçı sonrası spor şöleninde dereceye giren 93 sporcu ödülünü alacak.

Çorum Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen spor şölenine ilginin hayli yüksek olduğunu söyleyen Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, 17 kuruma bağlı 70 müdürlükten 617 kişinin spor müsabakalarında mücadele ettiğini söyledi. Gül, tüm sporseverleri voleybol final maçını izlemeye ve sonrasında da düzenlenecek ödül ve madalya törenine katılmaya davet etti.