Kurumlar arası spor şöleni başladı

2 Mart 2016 Çarşamba

Belediyemiz tarafından düzenlenen Kurumlar Arası Spor Şöleni yoğun bir katılım ile başladı.

Voleybol, masa tenisi, bowling, dart ve satranç branşlarında 617 kişinin mücadele edeceği spor şöleni, 2 Nisan 2016 tarihinde yapılacak olan voleybol final maçı ile sona erecek.

Çorum Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen spor şölenine ilginin hayli yüksek olduğunu söyleyen Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, 17 kuruma bağlı 70 müdürlükten 617 kişinin spor müsabakalarında mücadele edeceğini, bu sayının 44` ünü kadınların oluşturduğunu söyledi. Turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar dileyen Gül, Buhara Kültür Merkezi`nde devam eden müsabakalara tüm Çorum halkını davet etti.