20°C parçalı az bulutlu

20°C parçalı az bulutlu

Kuruçay bölgesindeki arsalar ihale ile satılacak

17 Mayıs 2022 Salı

Belediyemiz, Hobi Köyü projesi kapsamında Silmkent bölgesi Kuruçay mevkiinde bulunan 12 arsayı ihale yoluyla satacak.

“Mülkiyeti belediyemize ait olan Kuruçay mevkii Silimkent bölgesinde bulunan, Hobi Köyü Projesi kapsamındaki arsalar 2886 Sayılı Kanunun 45. Maddesine göre açık teklif arttırma usulü ile satılacaktır.

17 Mayıs 2022 Salı günü Saat 14.00’te Turgut Özal İş Merkezi 4.Kat Belediye Meclis Salonunda satışı yapılacak arsaların listesine https://ihale.corum.bel.tr/ihale/12-adet-arsa-satisi-hobi-koyu internet adresinden ulaşılabiliniyor.

Foto Galeri

Kuruçay bölgesindeki arsalar ihale ile satılacak Kuruçay bölgesindeki arsalar ihale ile satılacak