Kurtulmuş'tan Başkan Külcü'ye ziyaret

17 Kasım 2014 Pazartesi

Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Çorum Belediyesi’ni ziyaret ederek Başkan Külcü’den çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bazı etkinliklere katılmak üzere Çorum’a gelen Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, belediyeyi ziyaretinde girişte çiçeklerle karşılandı. Başkanlık Makamında Belediye çalışmaları hakkında Numan Kurtulmuş’a brifing veren Başkan Külcü, Çorum Belediyesi’nin 2009-2014 yılları arasında gerçekleştirdiği projeleri ve yeni dönemde yapacağı çalışmaları anlattı.

Çorum Belediyesi’nin başarılarını bildiklerini ve takdir ettiklerini söyleyen Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş da Çorum Belediyesi’ne gerekli desteği vereceklerinin altını çizdi .

Başkan Külcü, ziyaret sonunda Kurtulmuş’a işlemeli cam vazo hediye etti.