26°C parçalı bulutlu

26°C parçalı bulutlu

Kurtulmuş'tan belediyeye ziyaret

8 Mart 2019 Cuma

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş Çorum Belediyesi’ni ziyaret etti.

31 Mart Yerel Seçimler kapsamında bir dizi ziyaretler ve mitingler gerçekleştirmek için Çorum’a gelen AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül’ü ziyaret etti.

Belediyenin çalışmaları hakkında Belediye Başkanı Zeki Gül’den bilgi alan Kurtulmuş, Çorum Belediyesi’nin şehre kazandırdığı projeler ile ilgili Başkan Gül’e çok güzel işler yapmışsınız bu güzel eserleri Çorum’a kazandırmışsınız emeklerinizden dolayı teşekkür ederim dedi.

Belediye Başkanı Zeki Gül’de  ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Foto Galeri

Kurtulmuş'tan belediyeye ziyaret Kurtulmuş'tan belediyeye ziyaret Kurtulmuş'tan belediyeye ziyaret Kurtulmuş'tan belediyeye ziyaret