Kursu bitirenler sertifikalarını aldı

4 Temmuz 2019 Perşembe

Belediyemizin Kadın Kültür ve Sanat Merkezleri kadınların kendilerini geliştirmeleri için meslek kurslarına devam ediyor. Bu kapsamda düzenlenen Çocuk Bakım Elemanı kursunda kursu bitirenler sertifikalarını aldı.

Velipaşa Kadın Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen sertifika törenine Belediye Başkan Yardımcımız  İsmail Yağbat’ın eşi Hacer Yağbat, Kadın Kültür ve Sanat Merkezi Koordinatörü Nuran Hakyemez ve kursiyerler katıldı.

Belediyemizin Velipaşa Kadın Kültür ve Sanat Merkezinde 8 ay süren Çocuk Bakım Elemanı Kursunda kursu başarıyla bitiren 18 kursiyer sertifikalarına kavuştu. Hafta da 5 gün ve toplamda 936 saat eğitim verilen kursta  0-18 yaş arası çocukların  bakımı ile ilgili eğitim verildi.

Foto Galeri