27°C parçalı bulutlu

27°C parçalı bulutlu

KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ

29 Ekim 2011 Cumartesi

Belediyemiz, Kurban Bayramı’nda vatandaşların kurbanlık hayvanlarını kesebileceği yerleri belirledi. 7 bölgede yapılacak kesim işlemleri için Çorum Belediyesi, çalışmalarını hızlandırdı.

Belediye Başkan Vekili Zeki Gül, yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle Belediyenin kurban kesim yerlerine yönelik ve alınacak olan tedbirlerle ilgili çalışmalarda sona yaklaşıldığını bildirdi. Gül, alt yapısı belediye tarafından hazırlanan yedi farklı bölgede bulunan kurban kesim yeri oluşturduklarını dile getirerek, “Kurban kesim yerlerini Cuma pazarı, Cumartesi pazarı, Hazreti Ömer Cami yanı, Perşembe pazarı, Çiftlik mezarlığı yanı, Mimar Sinan Mahallesi Fevzi Çakmak 1. Cadde ve Fen Edebiyat Fakültesi yanı olarak belirledik.”; dedi.

Belediye, kesim yerlerinde personel görevlendirecek

Belediyemiz, vatandaşların kurbanlarını rahatça kesebilmeleri için kesim merkezlerinde personel görevlendirilecek. Görevlendirilen personel, kesim noktalarının temizliği, etrafa saçılabilecek kurban atıkların kaldırılması ve oluşacak diğer sorunlarla ilgili müdahalelerde bulunacak.